!ntelligent Deal - Ideal Home Cluj Napoca

Claudiu Nastasache

Team Leader Rezidential la Ideal Home Realty SRL

About Claudiu Nastasache

Claudiu este consilier imobiliar Ideal Home din 2018. Acesta are o experienta de peste 10 ani in domeniul vanzarilor. In domeniul imobiliar a facut performanta inca din primii ani, ajungand in topul agentilor imobiliari din Cluj-Napoca si obtinand in acest sens numeroase trofee. Este consilierul imobiliar empatic si cu un simt al seriozitatii extraordinar. Acest lucru se resimte inca de la prima interactiune cu el, avand numerosi clienti fideli care mereu apeleaza cu toata increderea la serviciile lui.

Filtrează după:

6 Reviews

(5 out of 5)
Sort by:
Leave a Review
 • thumb

  O super alegere!

  Claudiu iti multumesc mult pentru seriozitatea de care ai dat dovada, promptitudinea si cel mai important deschiderea cu care am putut veni spre tine. In domeniul acesta super dezvoltat, nu e usor sa gasesti o agentie/agent cu care sa rezonezi. Noi l-am gasit pe Claudiu care ne-a inteles foarte bine cerintele si impreuna am reusit sa ne gasim casuta dorita 🙂 Mai mult decat atat sfaturile lui au fost foarte de ajutor. Cel mai mult m-a impresionat rapiditatea cu care s-au rezolvat toate demersurile. Recomand sa apelati cu incredere!

 • thumb

  Recomand cu incredere!

  Am colaborat cu Claudiu de 3 ori pana acum si de fiecare data am fost foarte multumiti atat de serviciile lui, cat si de cele ale colegilor din echipa Ideal Home. Claudiu si echipa lui ne-au inspirat profesionalism incredere si seriozitate. Recomand cu toata increderea!

 • thumb

  Cel mai bun agent imobiliar

  Cea mai buna experienta. Mi-a fost recomandat sa colaborez cu el, insa omul acesta isi merita epoletii. Merita sa stea in top de atatia ani.
  Recomand agentia condusa de acest om deosebit.

 • thumb

  Locul 1 – Cel mai bun agent

  Am avut o experienta imobiliara exceptionala cu acest om minunat.
  Datorita experientei sale, umanitatii sale si implicarii exceptionale, am finalizat tranzactia cu lejeritate. Felicitari Claudiu!
  Se vede ca ai fost atat de multi ani Locul 1.

 • thumb

  Super

  Am vandut prin intermediul acestei agentii, mai exact prin Claudiu. Un tip foarte serios si profi.
  M-a ajutat cu orice intrebare am avut si foarte prompt.
  Din experienta ce am avut-o eu, nota 10.

Leave a Review

Compare listings

Comparaţie