!ntelligent Deal - Ideal Home Cluj Napoca

Raul Duma

Team Leader Rezidential Vanzari la Ideal Home Realty SRL

About Raul Duma

Raul este consilier imobiliar Ideal Home si are o experienta in domeniul imobiliar  de peste un deceniu. Este o persoana extrem de sociabila si placuta, astfel incat ramane in relatii de prietenie cu majoritatea clientilor. Intelege nevoia clientilor si acesta este motivul pentru care reuseste intotdeauna sa o satisfaca cu succes. Experienta si sociabilitatea l-a propulsat intotdeauna in topul agentilor imobiliari. El este Raul si abia asteapta sa te cunoasca pentru ati oferi cele mai corecte si benefice solutii imobiliare.

Filtrează după:

16 Reviews

(3.24 out of 5)
Sort by:
Leave a Review
 • thumb

  Un agent de nota 10 :)

  Raul este un om serios si implicat. M-a dus la foarte multe vizionari si mi-a pus intotdeauna la dispozitie cele mai bune oferte in limita bugetului stabilit. Ma tine la curent cu toate detaliile, in toate etapele achizitiei imobilului dorit.
  In ciuda faptului ca prima tranzactie nu s-a incheiat cu succes, Raul a fost 100% alaturi de mine pentru a ma ajuta sa imi recuperez investitita si sa gasesc apartamentul potrivit.
  In urma colaborarii cu el pot pune ca tine cont de toate criteriile si dorintele clientilor, este un bun cunoscator al pietei imobiliare si a creat cu succes un intreg ecosistem in jurul lui pentru a ajuta si a fi alaturi de clienti.
  Multumesc pentru timpul, implicarea si rabdarea ta! Mult succes in continuare!

 • thumb

  Seriozitate și profesionalism.

  Multumim Raul pentru vânzarea celor două apartamente. Ai dat dovada de profesionalism, promptitudine și ne-ai fost alături până la finalizarea tranzacțiilor. Te recomandam oricând cu drag pentru implicarea și atenția pe care o oferi clienților. Mult succes și la cât mai multe colaborări!

 • thumb

  Seriozitate si profesionalism

  Am numai cuvinte de laudă la adresa echipei Ideal Home. Mulțumesc, Raul pentru cele două colaborări prompte.
  Cu siguranță de fiecare dată voi apela la ajutorul vostru cu cea mai mare încredere! Sunteți implicați în ceea ce faceți, sincere felicitări și mult succes în tot ce vă propuneți.

 • thumb

  Recomand cu drag!

  Il recomand pe Raul pentru profesionalismul și promptitudinea lui. Toate colaborările mele cu el au fost fără cusur, e implicat și atent la nevoile și cerințele clienților.
  Îți mulțumesc!

 • thumb

  Recomand cu drag

  Raul m-a ajutat in a gasi locuinta perfecta pentru mine si m-a consiliat astfel incat sa nu pierd o super oferta. Eu am colaborat cu o alta firma pentru intreaga parte financiara, dar Raul si echipa Ideal Home au fost super prompti in a pune la dispozitie toate actele necesare. Va multumesc pentru ajutor si va doresc mult succes in continuare.

Leave a Review

Compare listings

Comparaţie