!ntelligent Deal - Ideal Home Cluj Napoca

Razvan Onesemiuc

Consilier Imobiliar la Ideal Home Realty SRL

About Razvan Onesemiuc

Razvan este consilier imobiliar de peste 3 ani, iar in domeniul vanzarilor activeaza de peste 8 ani. Este serios, eficient si punctual. Este genul de consilier imobiliar cu care sigur vei face alegerea potrivita, fara sa simti presiune si avand expuse cele mai potrivite variante pentru criteriile tale de cautare. Razvan asteapta sa te cuoasca si sa incheiati impreuna tranzactii imobiliare de succes!

Filtrează după:

12 Reviews

(4.23 out of 5)
Sort by:
Leave a Review
 • thumb

  Recomand tutror

  Razvan a fost un ajutor fantastic cand imi cautam o locuinta, Datorita lui toate lucrurile au decurs perfect, iar procesul de cumparare s-a realizat in timp record. Recomand oricui are nevoie de o persoana serioasa si implicata sa ii ajute in cautarea unei locuinte. TOP!!!!

 • thumb

  Profesionalism si incredere

  Ma bucur ca l-am întâlnit pe Razvan și astfel am reusit sa ne achizitionam apartamentul ideal. Este o persoana practica care face o apreciere reala a situatiei. Are o personalitate deschisa, joviala și fara prejudecăti, astfel ca am reusit sa avem o buna comunicare și sa formam o legatura bazata pe încredere. Ne-a observat de la prima întalnire dorintele noastre si a reusit sa ne prezinte oferte personalizate perfecte pentru preferintele si bugetul nostru. Este un bun cunoscator al pietei imobiliare, a avut foarte multa rabdare cu noi și se observa ca face acest lucru cu pasiune. Orice problema sau neclaritate aparuta ne-a ajutat cu implicare deosebita sa o depasim. Cred ca cel mai important e ca ne-am simtit în largul nostru și nu ne-am sfiit sa ascundem vreo nelamurire, oricat de ‘prosteasca’ ar fi parut. Multumim atat lui, cat si echipei Ideal Home pentru ajutorul acordat!

 • thumb

  Profesionalism si implicare

  Razvan mi-a fost un real ajutor in procesul vanzarii apartamentului personal, in special prin prisma implicarii sale, dar si a disponibilitatii acestuia. Succes in continuare!

 • thumb

  Implicare si atentie la detalii

  Cunostiinte vaste despre imobiliarele din Cluj, atentia sporita la detalii si la nevoile clientilor, amabilitatea si seriozitatea sunt doar cateva dintre calitatile de care Razvan a dat dovada pe parcursul colaborarii.
  Ii multumesc si lui si agentiei pentru treaba bine facuta.
  Recomand cu incredere!

 • thumb

  Incredere & seriozitate

  Razvan este unul din agentii de care nu ti-e groaza sa-l suni! Daca ai nevoie de cineva cu rabdare pt ca te sti o persoana mai mofturoasa atunci el este potrivit ca sa te ajute in alegerea unui apartament pe placul tau! Este cu bun simt si nu incearca sa iti vanda apartamente pe care nu le cumpara nimeni, iti arata doar apartamentele care merita cumparate si care sunt de calitate. Eu am cumparat cu el acum un an si am fost foarte multumiti de achzitie, s-a ocupat pana la cel mai mic detaliu de tot, nu a trebuit sa am grija actelor si restul birocratiei! Recomand cu toata increderea!

Leave a Review

Compare listings

Comparaţie